Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa GTV 1.8 TWIN SPARK малейййй малееее

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ee съвсем се променя тва ГТВ с крилото отзат
    има едно чисто бяло в Пловдив много му отива невярвах ама е доста добро
    честито на собственика

Comment

• уууу бялооо ,не съм виждал бяло GTV то май няма такъв фабричен цвят ,а белите автомобили (без значение от марката) мнооого ми радват очите. Ако го хванеш някаде колега направи му 1-2 снимки да му се порадвам ,и не само аз ! Че може и да изплагиатстваме даже
      Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
      Fiat Bravo II 1.4 90hp
      sigpic
      Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• всеки ден го виждам ше го щракна

Comment

• Май става въпрос за това GTV.
          Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от SGB Покажи съобщение
            Май става въпрос за това GTV.
            Toва е GTV-то, което бях капарирал първоначално, преди съвсем случайно да попадна на това, което карам в момента.
            Eто и от мен снимка:

То още ли се продава?
            Last edited by Fear; d.m.y г., 09:23.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Добре изглежда ,ама нещо май джантите ми избождат очите ,ако беше черна спицарка щеше да е просто №1
              Fiat Bravo II 1.4 90hp
              sigpic

Comment

• Таз кола е знам тя се продаваше по едно време мисля а и преди собственика и влизаше у форума.иначе принцеска с бяла рокличка.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Бялата е бивша форумна, да.
                  Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                    Toва е GTV-то, което бях капарирал първоначално, преди съвсем случайно да попадна на това, което карам в момента.
                    Eто и от мен снимка:

То още ли се продава?
                    Мда те всички се продават с години наред свалят се цените до ПОДАРЪК и на края пак си остават наши
                    Alfa romeo GTVex
                    Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Никой не те е карал все пак да я копуваш. Като копувах моята джамбазина се опитваше да ме разубеди "абе тя сега не е за всеки ден ,няма достатъчно място ,ако не знаеш нищо за тези коли по добре не я вземай ,кола за уикенда" То само като и видиш цената и ти става ясно ,че тва двуместното купе само ще те набута яко с кинтите и няма да можеш да я продадеш на печалба никогаш. Ама си карам колицата с кеф и не мисля да се набутвам с продажба. Баща ми си има новичко фордче и си го кара него ,а старата му кола сутиен ZX комби седи пред блока и чака да бъде натоварена с работа
                      На бъдещите собственици казвам ,да мислят и да смятат по 15 пъти преди да копуват и да си преценят хубаво нуждите !!!
                      Fiat Bravo II 1.4 90hp
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                        Никой не те е карал все пак да я копуваш. Като копувах моята джамбазина се опитваше да ме разубеди "абе тя сега не е за всеки ден ,няма достатъчно място ,ако не знаеш нищо за тези коли по добре не я вземай ,кола за уикенда" То само като и видиш цената и ти става ясно ,че тва двуместното купе само ще те набута яко с кинтите и няма да можеш да я продадеш на печалба никогаш. Ама си карам колицата с кеф и не мисля да се набутвам с продажба. Баща ми си има новичко фордче и си го кара него ,а старата му кола сутиен ZX комби седи пред блока и чака да бъде натоварена с работа
                        На бъдещите собственици казвам ,да мислят и да смятат по 15 пъти преди да копуват и да си преценят хубаво нуждите !!!
                        Ти па мислиш че това аз него знам ли:и не се оплаквам както си подразбрал друга ми беше мисълта ама айде...!?нищо лично друг пат щи обясня
                        Last edited by dilian alfa gtv; d.m.y г., 18:50.
                        Alfa romeo GTVex
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Не бе колега не съм казал ,че се оплакваш хванах ти мисълта ,просто казах как изглежда истината в моите очи ,като започнах обяснението си малко по от далече
                          Просто репликата "То още ли се продава? " описва наще автомобили доста добре хахаха така ,че не мисли ,че моето мнение се различва много от твоето. А наздраве сега
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                            Не бе колега не съм казал ,че се оплакваш хванах ти мисълта ,просто казах как изглежда истината в моите очи ,като започнах обяснението си малко по от далече
                            Просто репликата "То още ли се продава? " описва наще автомобили доста добре хахаха така ,че не мисли ,че моето мнение се различва много от твоето. А наздраве сега
                            Е тъй де значи си ме разбрал наздраве
                            А ако напиша тук всичко което съм правил по моята кола ще откажа всеки предявил желание за такъв модел.но аз така съм изкал и си я карам също с кеф.
                            поздрави
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• "То още ли се продава?", го написах аз.
                              Наистина, който си мисли, че ще си купи такава кола, ще я покара и после ще я продаде с печалба или ще излезе на 0, трябва да отиде да се прегледа в едно специализирано заведение.
                              И аз като mochko1 си карам колицата с кеф и не мисля колко съм дал по нея.
                              То и няма смисъл де, отдавна съм им загубил дирята на сметките.
                              Alfa Romeo 166 3.0 V6
                              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Както се казва КЕФ-цена няма!!!!
                                Е даде и аз така ......!?същата работа.
                                п.п.колега държат ли гуменките-доволен ли си.
                                Alfa romeo GTVex
                                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Working...
                                X